META SYSTEM parking senzori su prvi izbor pri izbjegavanju nezgoda koje se obično događaju kada izvršavamo neki manevar dok vozimo svoj automobil. Smanjenje manevara za jedno parkiranje, smanjenje materijalne štete i sigurnost osoba koje se nalaze u neposrednoj blizini vozila su samo neke od prednosti koje nude. Parking senzori signaliziraju prepreke i prisutnost osoba čak i kada se nalaze van vidnog polja vozača. Parking senzori su idealan izbor za dostavna i teretna vozila.

Svi META SYSTEM parking senzori imaju mogućnost lakiranja u boju vozila.

U nastavku možete pogledati našu ponudu.

  • Senzori za vožnju unazad s 4 senzora za ugradnju na stražnji branik sa zvučnom signalizacijom preko buzzera. Ovi parking senzori imaju brojne funkcije kao što su mute signal za radio, memoriranje prepreka i automatsko isključivanje u prisustvu auto prikolice. Osjetljivost centralnih i vanjskih senzora je moguće podešavati posebno te se time omogućuje maksimalna kompatibilnost za svako vozilo. Ove parking senzore moguće je koristiti za parkiranje naprijed uz dodatak KIT AKTIV PARK 4.Ostali dodaci:
  • MetaSystem KIT ActivePark4 – tipkalo za aktiviranje prednjih senzora
  • KIT ActivePark4 omogućuje korištenje ActivePark4 parkirnih senzora za parkiranje naprijed
  • MetaSystem Display ActivePark4 – svjetleći display sa zvučnom signalizacijom
  • Display ActivePark4 nudi dodatan komfor, te omogućuje točno određivanje udaljenosti vizualno, uz zvučnu signalizaciju.
  • MetaSystem Display ActivePark4/14 – svjetleći display sa zvučnom signalizacijom
  • Display ActivePark4/14 nudi dodatan komfor, te omogućuje točno određivanje udaljenosti vizualno, uz zvučnu signalizaciju. Za ActivePark 4/14 sa 14mm promjerom senzora.

Zahvaljujući novom Sistemu za lako parkiranje (Easy Park Assist), koji besprijekorno funkcioniše uz pomoć nekoliko dodatnih satelita asistencije vozaču, vlasnici automobila uživaju neprocjenjivu slobodu kroz automatizovano upravljanje na parking mjestima bez obzira na njihovu poziciju, umanjeni prostor pa čak i manju osvijetljenost.
Klasično bočno parkiranje nikada nije bilo jednostavnije kao uz sistem Easy Park Assist. Ovaj visokosofisticirani sistem uz pomoć senzora u samo nekoliko sekundi mjeri i procjenjuje dostupan prostor i izračunava najadekvatniju putanju vozila.
Parking senzor Meta System Easy Park vam pomaže prilikom parkiranja tako što zvučnim signalima signalizira rastojanje između vozila i prepreke. Meta System Easy Park se sastoji od upravljačke jedinice, zvučnika sa podesivom jačinom zvuka i četiri senzora koji se postavljaju u ravni sa branikom (fabrički).

Izdvojeno iz naše galerije