Pandora Immo je napredni sistem za zaštitu od krađe vozila. Sistem je dizajniran korištenjem visokoučinkovitih integriranih rješenja te je prikladan, pouzdan i jednostavan za instalaciju. Možete koristiti Android pametni telefon za podešavanje svih postavki putem Bluetootha. Pandora IMMO ima najmanju RF oznaku među sličnim sustavima i najveću energetsku učinkovitost.

Imobilizator ima ugrađeni trokoordinski akcelerometar (senzor kretanja) koji omogućava blokiranje motora kada se on pokrene. Sprječava otkrivanje uređaja i omogućava daljinsko pokretanje i predgrijavanje motora bez deaktivacije funkcije zaštite od krađe vozila.

Potpuna sigurnost

Pandora Immo ima relej za blokadu, Bluetooth transponder koristi složene algoritme protiv carjacking / otmice automobila kako bi se osigurao adekvatan odgovor na pokušaje krađe.

Napredna kontrola

Pandora Immo koristi Bluetooth 4.2 za povezivanje s pametnim telefonima i transponder oznakama. Android aplikacija “Pandect BT” koja je dostupna na Google Playu omogućava podešavanje svih funkcija uređaja i primanje podataka o njegovom statusu.

Jednostavna instalacija

Pandora Immo je jednostavan sustav – sve osnovne funkcije dostupne su nakon spajanja svega nekoliko žica, nema pristup mrežnom sustavu automobila na vozilu. Većina funkcija može se programirati putem Bluetooth-a iz aplikacije za pametne telefone.

Mala potrošnja energije

Sustav je učinkovit – s Bluetooth 4.2 Low Power troši vrlo malo energije i ne sprječava sustave automobila da uđu u stanje mirovanja.

Osiguranje kvalitete

Naše sustave dizajnirali su profesionalni inženjeri, a proizvode se u tvornici u Rusiji. Ponosni smo na temeljitu kontrolu kvalitete na svakom koraku proizvodnje kako bismo osigurali najbolje moguće rezultate.

Sve u jednom

Ovaj kompaktni sustav je sveobuhvatno rješenje koje ne zahtijeva dodatne module.

Izdvojeno iz naše galerije