Autosigurnosni sistem BEAR LOCK blokada volana je mehanička zaštita u vidu klina koja se postavlja na upravljački dio vozila (vreteno volana). Prilikom montaže sistema ne skida se volan i ne narušavaju se fabričke karakteristike samog automobila. Postavljeni uređaj zauzima ergonomski položaj u odnosu na korisnika, što mu omogućava jednostavno i brzo korištenje (otključavanje i zaključavanje). Sama završna obrada i izgled uređaja u potpunosti su estetski usaglašeni sa enterijerom automobila.

Postavljanjem ovog sistema, onemogućava se odvoženje vozila, odvlačenje sajlom, kao i bilo kakvo guranje ili pomjeranje vozila. Čak i u slučaju čupanja volana, funkcija samog sistema ostaje nepromijenjena.

BEAR LOCK proizvodi vrhunske blokade za vozila već preko 30 godina i predstavljaju jedne od najboljih mehaničkih zaštita u cijelom svijetu!

Sigurnosna brava posljednje generacije konstruisana i izrađena namjenski za sigurnosni uređaj klin za volan – igla BLOKADA VOLANA, podiže sigurnosni sistem na najviši stepen sigurnosti po svjetskoj klasifikaciji sigurnosnih brava. Brava se sastoji od specijalno konstruisanih diskova koji se nalaze unutar nje i koji su međusobno fizički razdvojeni. Svaki disk se rotira zasebno tako da je nemoguće razbušivati bravu bilo kakvom bušilicom.

Moguće ju je montirati na svaki model automobila, a sve se u stručnoj radionici Meta System Tuzla obavlja u nekoliko sati.

META GROUP je oficijelni zastupnik za BEAR LOCK proizvode za teritoriju: Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Izdvojeno iz naše galerije