BEAR LOCK blokada mjenjača je sistem nove generacije za zaštitu automobila od krađe. Osmišljena je od vrhunskog tima stručnjaka kako bi se maksimalno povećala sigurnost a ujedno olakšala i ubrzala montaža. Prilikom ugradnje naše blokade nije potrebno bušiti karoseriju automobila, a u većini slučajeva nisu potrebni ni kanal ni dizalica. Nema zavlačenja ispod vozila, a ugradnja bez bušenja karoserije doprinosi i boljem očuvanju vozila.

Za svaki tip vozila, dizajnirana je specijalna Bear-Lock blokada koja savršeno naliježe na postojeće šarafe mjenjača. Našem stručnjaku je dovoljno da prepozna tip vozila, odabere blokadu i bez mnogo muke završi ugradnju. Nema mjerenja, isprobavanja, podešavanja da blokada savrseno nalegne, jer je to neko već uradio za vas.

Brava je izrađena od najčvršćih materijala i otporna je na lomove, rezove i termičke promjene. Izrada ključa je kontrolisana specijalnom kodiranom karticom. Prema ocjeni specijalista iz policije, a takođe i specijalističkih laboratorija šest zemalja Europe i Južnoafričke Republike, BEAR-LOCK blokada je klasifikovana kao najbolja i najefikasnija zaštita. Ona se izrađuje za preko 600 tipova automobila a cijena blokade je dostupna svakom vlasniku vozila. To je odličan primjer povezivanja vrhunskog kvaliteta, efikasnosti i relativno niske cijene.

META GROUP je oficijelni zastupnik za BEAR LOCK proizvode za teritoriju: Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Izdvojeno iz naše galerije